Välj en sida

Om Legotec

Vi vänder oss till både små, medelstora och stora industriföretag och högteknologiska verksamheter.

Legotec grundades 2012. Till en början var vi enbart underleverantör till Piab, men idag vänder vi oss även mot allt från små till stora industriföretag och högteknologiska verksamheter. Kunder som kräver stor noggrannhet och hög kompetens inom montering. Vi som äger Legotec har båda arbetat på Piab under många år.

Inom företaget finns därmed en gedigen kompetens och ett starkt intresse för branschen. Tillsammans med våra fingerfärdiga medarbetare jobbar vi mot målet att bli hela landets naturliga val vid legotillverkning. För det är det vi kan som bäst.

Företaget är certifierat enligt ISO 9001:2015 (kvalitet) och ISO 14001:2015 (miljö).

Variator ny i familjen!

Robert Dahlberg och Mikael Grinde är ägare till en företagsgrupp som består av Dahlberg & Grinde Holding AB (moderbolag) och dotterbolagen Dahlberg & Grinde Fastigheter AB, samt produktionsbolagen Legotec i Hede AB och det senaste tillskottet Variator Dahlberg & Grinde AB.

Variators verksamhet består av produktion av elfördelningssystem och motorvärmarstolpar, som bygger på komponenter från standardiserade elkomponenter samt egenutvecklade uttagsboxar. Variators verksamhet passar väl i in gruppens olika kompetensområden.